foto

Michael Polcino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Cranberry Christmas (TV film)
2004 The Simpsons: Gone Wild (video kompilace)

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Máma v sukních (S30E07)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Dokonalý vnuk (S28E20)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S28E05)
Dovolená s Flandersem (S27E19)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Matleti ze Springfieldu (S26E22)
Marge taxikářkou (S26E14)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Přátelství za všechny peníze (S25E21)
Úlet s Diggsem (S25E12)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Žiješ jen jednou (S25E04)
Strasti lásky (S24E12)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Oni, roboti (S23E17)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Krustyho comeback (S23E08)
Mnoho tváří lásky (S22E17)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
Největší Homer všech dob (S21E16)
Čtvrtky s Abiem (S21E09)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Waverly Hills 9021- D'oh (S20E19)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
E. Pluribus Wiggum (S19E10)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Homer Sevillský (S19E02)
Pomsta bývá nejsladší natřikrát (S18E11)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Myslete na Marge (S17E20)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Otec, syn a host svatý (S16E21)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Bartova válka (S14E21)
Chrám páně Simpsonův (S14E10)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Křeslo pro Homera (S13E21)
Srdci neporučíš (S13E11)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homerem zapomenuté děti (S12E20)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Podfuk za všechny prachy (S12E07)
Panská rodina (S11E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace