foto

Jim Reardon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Bring Me the Head of Charlie Brown

TV seriály

2004 Simpsonovi (TV seriál)
Super Simpson (S15E19)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Veliká Marge (S14E04)
Bart versus Líza versus 3. A (S14E03)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homer barmanem (S13E03)
Speciální čarodějnický díl (S13E01)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
Plastický Vočko (S11E16)
Kdo ví, kdo ovdoví? (S11E14)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Kouzelník z Evergreen Terrace (S10E02)
Kam s odpadem? (S09E22)
Všichni zpívají a tančí (S09E11)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Město New York versus Homer Simpson (S09E01)
Homerův nepřítel (S08E23)
Má sestra, má chůva (S08E17)
další epizody (4)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Burnsovy otcovské lapálie (S08E04)
Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu (S07E21)
Udavač Bart (S07E15)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Tlouštík Homer (S07E07)
Trojský citron (S06E24)
Dva tucty a jeden chrt (S06E20)
další epizody (5)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Dům plný hrůzy (S06E06)
Bart temnoty (S06E01)
Bart dostane slona (S05E17)
další epizody (4)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Homer jde studovat (S05E03)
Marge za mřížemi (S04E21)
Homer na suchu (S04E16)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Pan Pluhař (S04E09)
Homer kacířem (S04E03)
Milhouseův románek (S03E23)
další epizody (5)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Hromská sobota (S03E09)
Zvláštní čarodějnický díl (S03E07)
Zkáza domu Flandersů (S03E03)
další epizody (5)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Za všechno může televize (S02E09)
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)

Video kompilace

2004 The Simpsons: Gone Wild (video kompilace)
2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)
2000 The Simpsons.com (video kompilace)
1999 The Simpsons: Greatest Hits (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 VALL-I
1986 Bring Me the Head of Charlie Brown

TV seriály

1990 Drobečkové (TV seriál)
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2009 The 81st Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky