foto

Kristy McNichol

  • nar. 11.9.1962 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Matka nevěsty (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 Děti nevěsty (TV film)
The Forgotten One
1988 Nemůžeš uspěchat lásku
Spojení dvou měsíců
1986 Dream Lover
Smekněte, pánové (TV film)
1985 Líbá, Mary (TV film)
1984 Just the Way You Are
1982 Bílý pes
The Pirate Movie
1981 Only When I Laugh
The Night the Lights Went Out in Georgia
1980 Blinded by the Light (TV film)
Miláčkové
1979 My Old Man (TV film)
1978 Carpenters: A Christmas Portrait, The (TV film)
Konec
Like Mom, Like Me (TV film)
Summer of My German Soldier (TV film)
1977 Carpenters at Christmas, The (TV film)
Love Boat II, The (TV film)
Pinballs, The (TV film)
1976 Me and Dad's New Wife (TV film)

TV seriály

1998 Vpád do Ameriky (TV seriál)
1992 The Golden Girls (TV seriál)
A Midwinter Night's Dream: Part 2 (S07E21)
A Midwinter Night's Dream: Part 1 (S07E20)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
Witness (S06E21)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)

Dokumentární

2013 Planet View

Host

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace