foto

Ikki Sawamura

  • nar. 10.6.1967 (52 let)
    Kagošima, prefektura Kagošima, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jokoku sacudžin (TV film)
Ossan's Love: Love or Dead
2017 Sošite dare mo inakunatta (TV film)
2016 Gekijô-ban Kamen Raidâ Gôsuto: Hyaku no Eyecon to Gôsuto Unmei no Shunkan
Keiji Inukai Hayato (TV film)
Kuroi Jukai (TV film)
Kóri no wadači (TV film)
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film)
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
2013 Ashita e no Tooka Kan
DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
2012 Itai: Asu e no tóka kan
Nami no tô (TV film)
Rijú (TV film)
2011 Kjógú (TV film)
Sarariman Neo Gekijouban
2010 13 samurajů
2009 Gokusen: The Movie
Hataraku Gon! (TV film)
Kafû wo machiwabite
2008 Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Maison ikkoku: kanketsu hen (TV film)
2007 Maison ikkoku (TV film)
Rikó Ran (TV film)
Serendip no Kiseki (TV film)
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
2005 Hotaru no haka (TV film)
Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
Kunitori Monogatari (TV film)
2004 Steamboy
2003 Shomuni Forever (TV film)
1997 Hoshi no Kinka (TV film)
Koi wa maiorita

TV seriály

2019 Grand Maison Tokyo (TV seriál)
Hakui no senši (TV seriál)
Keidži Zero (TV seriál)
Michelin Three Stars (TV seriál)
2018 Mikaikecu no onna: keišičó bunšo sósakan (TV seriál)
Sego-don (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
Universal kókokuša: Anata no džinsei, urikomimasu! (TV seriál)
2016 Kibogaoka no Hitobito (TV seriál)
Rental kjúseišu (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Gisó no fúfu (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
Burakku puredžidento (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Kazoku no uradžidžó (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
Risō no Musuko (TV seriál)
2011 Deka Wanko (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
2010 Hanmá seššon (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Kiina (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Scandal (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
CA to Oyobi (TV seriál)
Gachibaka! (TV seriál)
Hanayome wa Yakudoshi (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Njokei kazoku (TV seriál)
2004 Nebaru Onna (TV seriál)
Orenji deizu (TV seriál)
Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
Čúšingura (TV seriál)
2003 Nikoniko nikki (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
Omiai Hourouki (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
1999 Chiipu rabu (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
Seizetsu! Yome Shuuto Senso Rasetsu no Ie (TV seriál)
1997 Kanojo Tachi no Kekkon (TV seriál)
Narita Rikon (TV seriál)
Risou no Joushi (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky