foto

Emily Atef

  • nar. 1973
    Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 3 dny v Quiberonu
Macht Euch keine Sorgen (TV film)
2017 Königin der Nacht (TV film)
2016 Wunschkinder (TV film)
2012 Töte mich
2008 Cizinec ve mně
2005 Molly's Way
2004 Asyl (studentský film)
2003 XX to XY: Fighting to Be Jake

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2004 Marseille

Dokumentární

2006 Akademie bin ich - People i met on my 40th Birthday, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace