foto

Shannon Woodward

  • nar. 17.12.1984 (35 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Shannon Woodward se jako dítě přestěhovala s rodinou na Floridu, kde se na střední škole začala věnovat hraní, a kde na sebe upozornila. Kromě herectví také hraje na kytaru a zpívá. V současnosti bydlí v Los Angeles. Shannon se také přátelí se zpěvačkou Katy Perry.

Na Floridě hrála v několika místních komunitních hrách. Svou první roli na obrazovce dostala v roce 1991, kdy hrála postavu Missy v seriálu CLARISSA VÁM TO VYSVĚTLÍ. Poté hrála řadu menších rolí v různých TV seriálech včetně Drew Carey Show, Drzá Jordan, Beze stopy či Bostonská Střední. Shannonin velký filmový debut přišel v roce 2005, kdy si zahrála dceru Tommy Lee Jonese v akční komedii PÁN DOMU. Od roku 2010 hraje v sitcomu VYCHOVÁVAT HOPE, který vysílá stanice FOX.

Richi89

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happily
2019 Óda na radost
2017 All Nighter
Anna & The Asteroid
2016 The Veil
2014 Pařba v Mexiku
2013 Adult World
2010 Girlfriend
2009 Limelight (TV film)
Zkratka ke smrti
2008 The Haunting of Molly Hartley
2007 Bacha na balóny
Sunny & Share Love You
2005 Pán Domu
The Quiet
1997 Opravdové ženy (TV film)
1995 Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)

TV seriály

2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Vanishing Point (S02E09)
Les Écorchés (S02E07)
další epizody (6)
Portlandia (TV seriál)
Open Relationship (S08E05)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Five (S01E05)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zapomenout (S01E08)
další epizody (10)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
Jak jsem našel svoji vášeň (S04E21)
Nejlepší přítel člověka (S04E20)
další epizody (12)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Včelí příběh (S04E10)
Chance, který ukradl Vánoce (S04E09)
Funkční dysfunkce (S04E08)
další epizody (22)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Poslední Vánoce (S03E10)
Úchylná veverka (S03E09)
Dobročinný pochod (S03E08)
další epizody (22)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Život bez Hope (S02E10)
Násilník (S02E09)
Chlapogurt (S02E08)
další epizody (21)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Příběh hraček (S01E11)
Kývání (S01E10)
Díkůvzdání (S01E09)
další epizody (11)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
Pohotovost (TV seriál)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2008 Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Dead Calm (S02E06)
Trust Never Sleeps (S02E05)
další epizody (7)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Waiting for Dogot (S01E13)
It's a Wonderful Lie (S01E12)
Anything Hugh Can Do, I Can Do Better (S01E11)
další epizody (13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Duch šílené Sherry (S01E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Svengali (S09E06)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Po škole (S03E12)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Quintuplets (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pilot (S01E01)
S dětmi na krku (TV seriál)
Jimmy's Got a Gun (S01E11)
In My Room (S01E02)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2007 Free Radio (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce