foto

Jack De Sena

  • nar. 6.12.1987 (31 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 I Got This
2016 The Veil
2014 Liga spravedlivých: V pasti času
2006 Divočina

TV seriály

2019 Dračí princ (TV seriál)
Breathe (S02E09)
The Book of Destiny (S02E08)
Fire and Fury (S02E07)
další epizody (9)
2018 Dračí princ (TV seriál)
Wonderstorm (S01E09)
Cursed Caldera (S01E08)
The Dagger and the Wolf (S01E07)
další epizody (9)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
A Widow Walks into a Wedding (S01E08)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Omaha (S06E01)
2016 Profesionální lháři (TV seriál)
Násilná dohoda (S05E09)
2014 100 věcí, které byste měli udělat před střední (TV seriál)
2012 Battleground (TV seriál)
Hold the Whipped Cream (E03)
Who Is Claire Villareal? (E02)
Pilot (E01)
2008 Dorm Life (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část čtvrtá: Avatar Aang (S03E21)
Sózinova kometa, část třetí: Vstříc peklu (S03E20)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
další epizody (10)
2007 Avatar: The Last Airbender - Super Deformed Shorts (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část druhá: Zatmění (S03E11)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
Noční můry a bdělé snění (S03E09)
další epizody (11)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Křižovatka osudu (S02E20)
Guru (S02E19)
Král živlu země (S02E18)
další epizody (18)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Obléhání Severu - 2. část (S01E20)
Obléhání Severu - 1. část (S01E19)
Mistr ovládání vody (S01E18)
další epizody (20)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Web.Files (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace