foto

Natalie Bassingthwaighte

  • nar. 1.9.1975 (45 let)
    Wollongong, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brock (TV film)
2009 Kořist
2006 When Darkness Falls
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2002 Útok na Alžbětu (TV film)

TV seriály

2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Dog Eat Dog (S03E09)
Saving Face (S03E05)
Fall Guy (S03E04)
další epizody (6)
2006 Stupid Stupid Man (TV seriál)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
All or Nothing (S02E01)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky