foto

Sae-ron Kim

  • nar. 31.7.2000 (20 let)
    Městská čtvrť Gireum, okres Seongbuk, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dongnesalamdeul
2015 Daebaewoo
Noongil
2014 Dívka u mých dveří
Maenhol
2012 Yiwootsaram
2011 Babi
Naneun abbada
2010 Muž odnikud
2009 Yeohaengja

TV seriály

2019 Lebeorigi : sagijojakdan (TV seriál)
2016 Manyeobogam (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Noongil (TV seriál)
Too bi keontinyoodeu (TV seriál)
2014 Haiseukool - reobeuon (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Yeowangui kyosil (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál) - vyp.
Eummaga myogillae (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
Romaenseuka pilyohae 2012 (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
Nae maeumi deulrini (TV seriál)

Dokumentární

2013 Manshin