foto

Petr Semerád

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bony a klid 2

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
The English Job (E05)
Modrý kód (TV seriál)
S pravdou ven (S03E36)
2018 Specialisté (TV seriál)
Horké zboží (S02E21)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Vstříc osobním dramatům (S02E20)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Zbabělý sebevrah (S01E04)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Tvrdší než diamant (S01E06)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
2012 Helena (TV seriál)
Už se nikdy nebudeme hádat (S01E11)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ten okamžik (TV seriál)
Spolužáci mezi tanky (E01)