foto

Stanislav Hýbler

  • nar. 2.12.1958 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Donšajni
2011 Policie Modrava (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2006 Šťastní sebevrazi (TV film)
2005 Sametoví vrazi
2001 Člověk v ZOO
1995 Nesmluvená setkání (TV film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (5)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (S01E10)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Čertův mlýn (S01E10)
Cigaretový kouř (S01E08)
další epizody (10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Od začátku (S01E01)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace