foto

Ziad Bakri

  • nar. 27.3.1980 (40 let)
    Jaffa, Tel Aviv, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Translator
2019 Give Up the Ghost
2018 Mafak
2016 Mare Nostrum
Omor Shakhsiya
2015 Blind Sun
2014 Self Made
2012 Water
2010 Miral
Sense of Morning
2009 Čas, který zbývá
2008 Zabití Thomase Hurndalla (TV film)

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (7)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Dialogue with the Unseen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky