foto

Jackie Sawiris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 45 Minuten bis Ramallah
2010 SenseLess
2008 Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2006 Svatá rodina (TV film)
1999 Spalující touha
1998 Big Swap, The
1997 Table 5
1994 Smrtící stroj

TV seriály

2008 10 dní do války (TV seriál)
1987 Knightmare (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2008 Secrets of the Jesus Tomb (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Bits and Pieces

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace