foto

Luke Edwards

  • nar. 24.3.1980 (39 let)
    Nevada City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Malicious
2017 Quarries
The Super
Vražedná aféra (TV film)
2016 A Beginner's Guide to Snuff
The Neighbor
2015 Little Paradise
2013 Crosshairs
2010 Night of the Punks
Zvláštní komando
2004 Debating Robert Lee
2003 Jeepers Creepers 2
2002 Shadow Realm (TV film)
2001 Prci, prci, prcičky 2
2000 Podvodníci (TV film)
1996 The Little Riders (TV film)
1994 Malá velká liga
Mother's Boys
The Yarn Princess (TV film)
1992 Newsies
1991 Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Předem vinni
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
Čaroděj

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Last Link (S16E12)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Snad zítra (S02E03)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
Case Histories (E12)
2008 Smetánka (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1990 Molloy (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
We Gather Together (S02E09)
BOO! (S02E07)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace