foto

Antonio Ortiz

  • nar. 2.2.1999 (20 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 First Match
The Land of Steady Habits
2011 G.W.B.
2010 Tři zahrady za domem
2009 Off Duty (TV film)
2008 Tree, The
2007 Prachy mimo zákon
2006 Stejně jako syn
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)

TV seriály

2018 The Sinner (TV seriál)
Part V (S02E05)
Part III (S02E03)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Gladys (S01E05)
2010 Gravity (TV seriál)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Pulling the Goalie (E04)

Dokumentární

2007 In Search of Puppy Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace