foto

Fanny Bornedal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Složka 64
2014 1864 - Brødre i krig
2009 Zbav nás od zlého
2007 Tak trochu jiná love story

TV seriály

2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace