foto

Andy Loew

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Operace kolibřík - set dekoratér
2016 Milton's Secret - set dekoratér
2010 Love Letters (TV film) - set dekoratér
Nový začátek (TV film) - set dekoratér
2009 Příliš pozdě na loučení (TV film) - set dekoratér
2008 2:22 - set dekoratér
2006 Záhadný dům (TV film) - set dekoratér
2005 Bezva prachy (TV film) - set dekoratér
Cyber Seduction: His Secret Life (TV film) - set dekoratér
Hollywoodský hmyz (TV film) - set dekoratér
2004 Bouře v Brooklynu (TV film) - set dekoratér
2003 Střílejte na Francouze! - set dekoratér
2002 My Name Is Tanino - set dekoratér
Propusťte Brandleyho (TV film) - set dekoratér
Scar Tissue (TV film) - set dekoratér
2000 Deadly Appearances (TV film) - set dekoratér
Love and Murder (TV film) - set dekoratér
New Blood - set dekoratér
Skoncujme to do pondělka - set dekoratér
1999 Nepokojní duchové (TV film) - set dekoratér
Nikdy se nevzdat - set dekoratér

TV seriály

2021 Coroner (TV seriál) - set dekoratér
Blue Flock (S03E08) - set dekoratér
Round and Round (S03E07) - set dekoratér
No Justice, No Peace (S03E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2020 Utopia Falls (TV seriál) - set dekoratér
If I Ruled the World (E10) - set dekoratér
Worst Behaviour (E09) - set dekoratér
The Light (E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Coroner (TV seriál) - set dekoratér
Fire, Part 2 (S02E08) - set dekoratér
Monster in the House (S02E07) - set dekoratér
The Flipside (S02E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2019 Coroner (TV seriál) - set dekoratér
Bridges (S01E08) - set dekoratér
The Suburbs (S01E07) - set dekoratér
Confetti Heart (S01E06) - set dekoratér
další epizody (6)
2018 Holly Hobbie (TV seriál) - set dekoratér
Zpátky do práce (TV seriál) - set dekoratér
Vzpomínání (S02E13) - set dekoratér
Kdyby ženy musely rodit (S02E12) - set dekoratér
Mýval (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2017 Zpátky do práce (TV seriál) - set dekoratér
Závěr (S01E13) - set dekoratér
Sakra (S01E12) - set dekoratér
Sbohem, Kate (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2016 Dark Matter (TV seriál) - set dekoratér
She's One of Them Now (S02E07) - set dekoratér
Kill Them All (S02E02) - set dekoratér
Welcome to Your New Home (S02E01) - set dekoratér
2015 Dark Matter (TV seriál) - set dekoratér
Episode 13 (S01E13) - set dekoratér
Episode 12 (S01E12) - set dekoratér
Episode 11 (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Dívka odjinud (TV seriál) - set dekoratér
Rise (S05E16) - set dekoratér
Let Them Burn (S05E15) - set dekoratér
Follow the Yellow Trick Road (S05E14) - set dekoratér
další epizody (12)
2014 Dívka odjinud (TV seriál) - set dekoratér
When God Opens a Window (S05E04) - set dekoratér
Big in Japan (S05E03) - set dekoratér
Like Hell: Part 2 (S05E02) - set dekoratér
další epizody (9)
2013 Orphan Black (TV seriál) - set dekoratér
Endless Forms Most Beautiful (S01E10) - set dekoratér
Unconscious Selection (S01E09) - set dekoratér
Entangled Bank (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Dívka odjinud (TV seriál) - set dekoratér
Groundhog Fae (S04E08) - set dekoratér
La Fae Époque (S04E07) - set dekoratér
Of All the Gin Joints (S04E06) - set dekoratér
další epizody (21)
2012 Dívka odjinud (TV seriál) - set dekoratér
Flesh and Blood (S02E22) - set dekoratér
Into the Dark (S02E21) - set dekoratér
Lachlan's Gambit (S02E20) - set dekoratér
další epizody (9)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál) - set dekoratér
Green Falls (S01E02) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Dívka odjinud (TV seriál) - set dekoratér
Barometz. Trick. Pressure (S02E13) - set dekoratér
Masks (S02E12) - set dekoratér
Can't See the Fae-Rest (S02E11) - set dekoratér
další epizody (12)
2010 Dívka odjinud (TV seriál) - set dekoratér
Blood Lines (S01E13) - set dekoratér
(Dis)Members Only (S01E12) - set dekoratér
Faetal Justice (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Wingin' It (TV seriál) - set dekoratér
2008 M.V.P. (TV seriál) - set dekoratér
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál) - set dekoratér
2006 Billable Hours (TV seriál) - set dekoratér
Northern Town (TV seriál) - set dekoratér
Rent-a-Goalie (TV seriál) - set dekoratér
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál) - set dekoratér
2000 Válka sousedů (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky