foto

Terry Bourke

  • nar. 19.4.1940
    Bairnsdale, Victoria, Austrálie
  • zem. 29.6.2002 (62 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Sands of the Bedouin (TV film)
1982 Brothers
1981 Lady Stay Dead
1978 Ztracený chlapec
1976 Murcheson Creek (TV film)
1975 Inn of the Damned
Plugg
1972 Night of Fear
1970 Noon Sunday
1968 Sampan

TV seriály

1987 Jackal and Hide (TV seriál)
1980 Secret Valley (TV seriál)
1973 Catch Kandy (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)

Dokumentární

1979 Thank You

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Sands of the Bedouin (TV film)
1982 Brothers
1981 Lady Stay Dead
1978 Ztracený chlapec
1975 Inn of the Damned
Plugg
1972 Night of Fear
1970 Noon Sunday
1968 Sampan

TV seriály

1987 Jackal and Hide (TV seriál)
1980 Secret Valley (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)

Dokumentární

1979 Thank You

Producentská filmografie

Filmy

1982 Brothers
1981 Lady Stay Dead
1975 Inn of the Damned
Plugg
1970 Noon Sunday
1968 Sampan

TV seriály

1987 Jackal and Hide (TV seriál)

Dokumentární

1979 Thank You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky