foto

Matt Ryan

  • nar. 11.4.1981 (37 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matthew Ryan Evans se narodil 11.4.1981 ve Swansea, Walesu. Jeho otec Steve Evans byl pošťákem, později hudebním producentem. Matka Maria Evans byla učitelkou tance. Matt navštěvoval základní školu v Penyrheolu, a všeobecné gymnázium v Gorseinonu. To ovšem nedokončil, a přešel na blízkou Gorseinskou vysokou, kde dokončil BTEC Performing Arts Course.

Už jako dítě se objevil ve West Endské verzi Bídníků, v roli Gavrocheho. V roce 2003 dostudoval Bristol Old Vic, a v roce 2004 se přidal k Royal Shakespeare Company. Jeho nejvýraznější rolí je prozatím Mick Rawson, jeden z agentů FBI a hlavních postav třináctidílného seriálu Myšlenky Zločince - Chování Podezřelých. Objevil se v téměř neviditelné roličce Gerryho, ve filmu Velký den slečny Pettigrewové, a ve zrovna tak malé roli feťáka, ve filmu Po krk v extázi, s Danielem Craigem. Ve výraznější roli jsme ho mohli vidět např. jako bankovního lupiče s britským přízvukem, v komedii Flypaper.

Slečna "Heroine" Moudrá

Herecká filmografie

Filmy

2018 Constantine City of Demons: The Movie
2017 Liga spravedlivých: Temno
2016 Away
2015 500 Miles North
2014 Srdce lehkosti
2012 Warhouse
2011 Rande u přepážky
With These Hands
2009 Wild Decembers
2008 Velký den slečny Pettigrewové
2007 Consenting Adults (TV film)
Krvežíznivé opice
2004 Po krk v extázi

TV seriály

2018 Constantine (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Witch Hunt (S04E02)
The Virgin Gary (S04E01)
The Good, The Bad and The Cuddly (S03E18)
další epizody (5)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
2015 Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
Angels and Ministers of Grace (E12)
A Whole World Out There (E11)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Haunted (S04E05)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Blessed Are the Damned (E07)
Rage of Caliban (E06)
další epizody (8)
2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Kolize (TV seriál)
2008 Torchwood (TV seriál)
Meat (S02E04)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Jeho veličenstvo, král (S01E04)
Wolsey, Wolsey, Wolsey! (S01E03)
Chladnokrevně (S01E01)
2004 Mine All Mine (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 With These Hands

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 With These Hands

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace