foto

Jeong-beom Park

  • nar. 1976
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Not in This World
2016 Haru no jume
2015 Oneul yeonghwa
2014 Sanda
2012 Juri
2010 Musanilgi

Režijní filmografie

Filmy

2019 Not in This World
Pa-go
2014 Sanda
2013 Eoddeon sisun
2010 Musanilgi

TV seriály

2019 Pago (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Sanda
2010 Musanilgi

Producentská filmografie

Filmy

2014 Sanda
2010 Musanilgi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky