foto

Zdeněk Marek

  • nar. 14.1.1964 (55 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Austerlitz Advent
2016 Smrtelné historky
2006 Panic je nanic
2004 Silný kafe

TV seriály

2018 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Pytlák (E08)
Velikonoce (E07)
2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (5)
Trapný padesátky (TV seriál)
Manžel (E08)
Ideální váha (E07)
Prezidentka (E06)
další epizody (6)
2012 Helena (TV seriál)
Rozvod (S01E09)
Hvězdy v éteru (S01E06)
Sázka (S01E04)
další epizody (5)
Zázraky života (TV seriál)
Souboj (S02E08)
Nutnost volby (S02E07)
Rande naslepo (S02E06)
další epizody (6)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Tajemství (S01E08)
Otec a dcera (S01E06)
Nic nekončí (S01E03)
další epizody (4)
Přešlapy (TV seriál)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
Konečně spolu (S03E05)
Ženy v nouzi, muži v pokušení (S03E01)
další epizody (9)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (18)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Usmíření (S01E09)
Velký návrat (S01E04)

Dokumentární

2018 Čtyři v tom (TV seriál)
Nikol (S04E05)
Jakub (S04E03)
Zuzana (S04E02)
další epizody (4)
2017 Sbohem děcáku
2016 Girl Power
2015 Cesta ze dna (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Kateřina Javůrková versus Winterreise Krzysztofa Pendereckého (S01E03)
Na vodě
Čtyři v tom (TV seriál)
Šťastný konec? (S03E06)
Blízká setkání (S03E05)
Dva porody (S03E04)
další epizody (6)
2014 Když v tom jedou ženy (TV seriál)
Zimní hovory ze sedmičky (E06)
Mámo, já jsem tady (E05)
Letní hovory ze sedmičky (E04)
další epizody (6)
Čtyři v tom (TV seriál)
Konec? (S02E06)
Tobiáš (S02E04)
Eliáš (S02E03)
další epizody (4)
2013 Čtyři v tom (TV seriál)
Isabelle Capri (S01E05)
Jonáš a Josef (S01E03)
Poslíčci (S01E01)
2010 Tantra
2009 Být jabloňovým květem
Mám ráda nudný život
2004 Český sen
2003 Ničeho nelituji
Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech (TV film)
1999 Nonstop

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Girl Power
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace