foto

Leonid Bičevin

  • nar. 27.12.1984 (35 let)
    Klimovsk, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Molčanije
2019 Sojuz spasenija
2017 Komandir Poljarnoj zvezdy
2016 Žili-byli my
2015 Nasledniki
2014 Šagal i Malevič
2012 Dívka a smrt
2010 Podsadnoj
Rjabinovyj vals
Zona turbulentnosti
2008 Morfij
Tenkrát v provincii
Učitěl v zakoně (TV film)
Zakrytyje prostranstva
2007 Náklad 200

TV seriály

2020 Bezopasnyje svjazi (TV seriál)
2019 Soděržanki (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2012 Sindrom drakona (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Kurjer (S01E09)
Verbnoe voskresene (TV seriál)