foto

Karel Hegner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Pravda visí na vlásku (TV film)
1988 Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1983 Hrom do kapelníka (TV film)
1982 Tomáš a hvězdička (TV film)

TV seriály

2015 Znamení koně (TV seriál)
Finta (S02E02)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Požár (S01E07)
Podezření (S01E03)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
Návrat (S02E06)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)

TV pořady

2016 Šlágr Silvestr 2016 (TV pořad)
2015 Šlágr Silvestr 2015 (TV pořad)
2014 Šlágr TV Silvestr – Cirkus 2014 (TV pořad)
2013 Silvestrovské Šlágr Varieté (TV pořad)
2008 Putování za písničkou (TV pořad)
2007 U muziky na silvestra (TV pořad)
2004 Při strážnickej bráně (TV pořad)
2002 Hezky od podlahy (TV pořad)
1990 Zpívá Jožka Černý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace