foto

Reinhold Heil

  • nar. 18.5.1954 (64 let)
    Schlüchtern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Já, Frankenstein
2013 Haunt
2012 Atlas mraků
2011 Elitní zabijáci
2010 3
Happiness Runs
Teufelskicker
Tomorrow, When the War Began
2009 International
Německo '09
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Zatmění
Zmeškaný hovor
2007 Jiná perspektiva
Krev jako čokoláda
2006 Parfém: Příběh vraha
2005 Jeskyně
Poslední dny Sophie Schollové
Sk8aři
Země mrtvých
2004 Andělé s ocelovým hlasem
True
2003 Plavat proti proudu
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Expres foto
Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
2001 Nebezpečný sex
2000 Der Tote Taucher im Wald
I Love You, Baby
Princezna a bojovník
1998 Hauptsache Leben (TV film)
Lola běží o život
1997 Zimní spáči
1996 Das erste Mal (TV film)
1992 Börsday Blues
1984 Baby

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Dějiny píšou vítězové (S02E09)
Atentát (S02E08)
Svět není černobílý (S02E07)
další epizody (9)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Berlínská pobočka (S01E10)
Thomas Shaw (S01E09)
Detektor lži (S01E08)
další epizody (10)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
další epizody (13)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Černý déšť (S01E11)
další epizody (13)
Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
další epizody (10)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Seven (E08)
další epizody (10)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (7)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
On a ona (S01E03)
Synovy narozeniny (S01E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

TV pořady

2011 Nina Hagen - Godmother of Punk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace