foto

Mark Kilian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Deep Blue Sea 3
2019 Státní tajemství
The Man With A Pillow For A Face
2018 Blood Brother
Dokonalé repliky
2017 Ťi č' čuej ťi
2016 Honey 3: Tanec v krvi
Lady Bloodfight
North by El Norte
2015 Beyond Paradise
Hon na žraloka
Oko v oblacích
2014 Pomsta zelených draků
Seal Team 8: Za nepřátelskou linií
2013 Babička Ultima
Stará křivda
Věř mi
2012 Ladíme!
Woman Thou Art Loosed!: On the 7th Day
2010 American Flyer
Legacy
The Ward
2009 La Mission
The Least Among You
2008 Zrádce
2007 Before the Rains
Odvlečen
Pták, který neodletí
2006 Inseparable (TV film)
2005 Ikona (TV film)
Tsotsi
2004 Doly krále Šalamouna (TV film)
Lebky 3
2003 Spiknutí
1999 Fashionably L.A.
1998 Vykosťovač
1997 Holka k nakousnutí
1996 Looking for Bruce

TV seriály

2019 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Offerings of Blood (E01)
2014 Killer Women (TV seriál)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (7)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (5)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
And the Award Goes to... (E13)
Power Play (E12)
An Affair to Remember (E11)
další epizody (7)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
You Lose, I Win (E05)
French Fight (E04)
Dinner Date with Death (E03)
další epizody (4)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dolores
2012 41