foto

Martin Phipps

  • nar. 1.8.1968 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Zraněná srdce
2017 Oasis (TV film)
2015 Dáma ve zlatém
2014 The Keeping Room
X+Y
2010 Černý chlapec
2009 Finální hra
Harry Brown
Small Island (TV film)
2008 Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Clapham Junction (TV film)
Grow Your Own
Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2006 Low Winter Sun (TV film)
Létající Skot
Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2005 Panenská královna (TV film)
Poslední kat
2004 Christmas Lights (TV film)
Dirty Filthy Love (TV film)
Záhadné zmizení v Istanbulu (TV film)
2003 Burl's
Dluh (TV film)
Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
Reversals (TV film)
2002 A Good Thief (TV film)
Tátova holka (TV film)
2001 Do Armed Robbers Have Love Affairs?

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
2016 Viktorie (TV seriál)
Panenka 123 (S01E01)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Hated in the Nation (S03E06)
Men Against Fire (S03E05)
2014 Ctihodná žena (TV seriál)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Falcón (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Než přijde mráz (S03E03)
Podzimní událost (S03E01)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2010 Wallander (TV seriál)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2009 Whitechapel (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2008 Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
2007 Oliver Twist (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 Williams
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace