Reklama

Reklama

Marc Streitenfeld

Marc Streitenfeld

nar. 1974
Mnichov, München (Stadt), Bayern, Západní Německo

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Bude robiť hudbu k remaku Poltergeist 2015!

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Macejko

Si debilko :) Tvoj rebríček skladateľov je výsmech všetkému prečo žijem! Banda priemerných. neschopných tupcov! Kraľuje im Zimmer! Radšej keby sa konečne naučil kompletnú hudobnú teóriu keď chce v brandži vydržať! :P

Macejko

Macejko (hodnocení, recenze)

Kubrickon

Drž už konečne hubu, ty retardovaný sedlák. Nie si nič, iba malé (a pravdepodobne menej než pätnásťročné) hovno, ktorého jediný zmysel života je hecovať sa v diskusiách. Nájdi si nejakú zmysluplnú činnosť (trebárs žranie šušňov, to by ťa mohlo intelektuálne stimulovať) a svoje pridrbané názory si strč do riti. Nikto tu o ne nestojí.

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Uživatel Macejko smazal svůj příspěvek.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Taky jsem o něj nezavadil. Suprovej Grey se mi nějak vytratil z mysli, ale i Welcome to the Rileys je skvělej a Body of Lies taky není zlej. Takže už přestávám mít strach o Promethea.

Tasartir

Tasartir (hodnocení, recenze)

Nikdy jsem o něm neslyšel, ale podmanivá hudba z filmu "mezi vlky" mě zaujala natolik, že jsem si vyhledal skladatele. A to se často nestává, řekl bych tak maximálně jednou za deset let :)

Macejko

Macejko (hodnocení, recenze)

Hudba k Robinovi Hoodovi je strhujúca a prinútila ma sa na jeho tvorbu výraznejšie zamerať. S tým, že RH je komorný soundtrack, nesúhlasím - ide o pomerne dosť veľkolepú hudbu.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Jeho síla je v tom, že hudba na sebe moc neupozorňuje, nic pompézního, ale skvěle dotváří atmosféru (Robin Hood, Welcome To The Rileys). Jsem zvědavý jestli bude skládat i ke Scottově Prometheovi, fandím mu.

Skladatel

Herec

Reklama

Reklama