foto

Ken Thorne

  • nar. 26.1.1924
    East Dereham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.7.2014 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Marco Polo (TV film)
2003 Láska přichází zvolna (TV film)
2002 Santa junior (TV film)
2000 Na počátku (TV film)
1999 Marie, matka boží (TV film)
1997 Strážci Apokalypsy (TV film)
1996 Úniková klauzule (TV film)
1995 A Season of Hope (TV film)
Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Lethal Exposure (TV film)
Sunset Grill
Věk zrady (TV film)
1992 Spies (TV film)
1991 Bejewelled (TV film)
1990 Schůzky se smrtí (TV film)
1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
Trouble with Spies, The
1985 Lost in London (TV film)
Můj příliš hříšný život (TV film)
Ochránce
1984 Co jsem našel, to je moje
Lassiter
Zločiny mužů
1983 Superman 3
White Water Rebels (TV film)
1982 Dům, kde přebývá ďábel
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 Superman 2
1979 Arabské dobrodružství
Outsider, The
1978 Power Play
Wolf Lake
1976 Hotel Ritz
1975 Assault on Agathon
Royal Flash
1974 Londýnské spiknutí
Ohrožení Britannicu
1971 Hannie Caulderová
Welcome to the Club
1969 Hříšný Davey
Kouzelný Kristián
Obývací ložnice
Talent for Loving, A
1968 Inspektor Clouseau
The Touchables
1967 Jak jsem vyhrál válku
1966 Cestou na fórum se stala divná věc
1965 Pomoc!
1964 Master Spy
1962 Dead Man's Evidence
Out of the Fog
She Knows, Y'Know
1961 Three on a Spree

TV seriály

1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1989 Great Expectations (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1972 The Persuaders! (TV seriál)
Someone Waiting (E24)
The Ozerov Inheritance (E22)
A Death in the Family (E21)
další epizody (7)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
A Home of One's Own (E16)
Element of Risk (E15)
The Man in the Middle (E14)
další epizody (15)
1964 R3 (TV seriál)

Herecká filmografie