foto

David Abbott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Dobrodružství dokonalého chlapce
The Wedding Year
Zeroville
2018 Love Sonia
2015 Paradise Pictures (TV film)
Šílená matka
2014 Mercy
2013 Super Clyde (TV film)
2012 Kolumbovo náměstí
2010 Gangsteři
Iron Man 2
2009 Andělé a démoni
Pařba ve Vegas
Rok jedna
2008 Spaced (TV film)
2000 Charlieho andílci
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Co vlastně ženy chtějí?
Dům hrůzy
1998 Hranice možností
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Flintstoneovi
1993 Šišouni v New Yorku
1992 Já, Američan

TV seriály

2021 Made for Love (TV seriál)
I Want You to Give a F*** About Me (E06)
I Want a Lawyer (E05)
I Want a New Life (E04)
další epizody (6)
2020 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What We're Fighting For (S07E13)
The End is at Hand (S07E12)
Brand New Day (S07E11)
další epizody (6)
Myšlenky zločince (TV seriál)
And in the End (S15E10)
Face Off (S15E09)
Family Tree (S15E08)
další epizody (7)
2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Co se stalo (E03)
Co teď (E02)
Pilotní díl (E01)
Games People Play (TV seriál)
It Happened One Night (E10)
Them That's Got Shall Get (E09)
A Wing and a Prayer (E08)
další epizody (10)
Záchranáři z Malibu: Seriál (TV seriál)
Every Rose Has Its Thornton (E08)
Pier Pressure (E07)
With a Little Kelp from My Friends (E06)
další epizody (8)
Bude líp (TV seriál)
Show Me the Magic (S03E10)
The Unknown (S03E09)
Easter (S03E08)
další epizody (10)
Tohle jsme my (TV seriál)
Večeře a rande (S04E07)
Láska jako v pohádce (S04E05)
Cizinci (S04E01)
další epizody (5)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
The Sign (S06E12)
From the Ashes (S06E11)
další epizody (11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vadí nevadí (S14E15)
Nakažení a zlí (S14E14)
2018 Sorry for Your Loss (TV seriál)
Keep, Toss, Giveaway (S01E02)
One Fun Thing (S01E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Někdy (S03E07)
další epizody (7)
Skandál (TV seriál)
Over a Cliff (S07E18)
Standing in the Sun (S07E17)
People Like Me (S07E16)
další epizody (11)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E01)
Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (23)
Chirurgové (TV seriál)
Noční let (S13E20)
Co pro tebe znamená? (S13E16)
Dívat se, ale nesahat (S13E10)
2016 Citizen (TV seriál)
Roadies (TV seriál)
The Load Out (E10)
The Corporate Gig (E09)
The All Night Bus Ride (E08)
Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Optický klam (S01E07)
další epizody (5)
Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Prolhané krásky (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (S07E06)
Along Comes Mary (S07E05)
The Talented Mr. Rollins (S07E03)
Chirurgové (TV seriál)
Místnost, kde se to děje (S13E08)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
CMND:\Crash (S01E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Secret Agent Man (S01E07)
Ve službách CIA (TV seriál)
The Faithful (E11)
Goldbergovi (TV seriál)
Just Say No (S02E20)
La Biblioteca Es Libros (S02E19)
I Drank the Mold! (S02E18)
další epizody (5)
Skandál (TV seriál)
Heavy Is the Head (S05E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Sladké pokušení (S04E03)
Nešika (TV seriál)
Jenna in Wonderland (S05E03)
Záměna (TV seriál)
Black and Gray (S04E06)
Glee (TV seriál)
Transitioning (S06E07)
The Hurt Locker: Part 2 (S06E05)
The Hurt Locker: Part 1 (S06E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Scream (S10E15)
Hero Worship (S10E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S13E03)
Den volna (S13E02)
Zastavte krvácení (S13E01)
další epizody (6)
2014 Matador (TV seriál)
Selfie (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
A Goldberg Thanksgiving (S02E07)
Big Baby Ball (S02E06)
Shall We Play a Game? (S02E04)
další epizody (5)
Austin a Ally (TV seriál)
Princesses & Prizes (S03E08)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mládeži nepřístupno (S12E06)
Zabijte posla (S12E02)
2013 Drunk History (TV seriál)
Austin a Ally (TV seriál)
Beach Bums & Bling (S02E22)
Boy Songs & Badges (S02E16)
Solos & Stray Kitties (S02E15)
další epizody (4)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět na cestách (S02E22)
Život jde dál (S02E21)
Teď nebo nikdy (S02E20)
další epizody (11)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
Austin a Ally (TV seriál)
Austin & Jessie & Ally All Star New Year (S02E06)
Crybabies & Cologne (S02E05)
Parents & Punishments (S02E04)
další epizody (6)
Breaking In (TV seriál)
The Hungover (S02E11)
Heatherses (S02E10)
Chasing Amy and Molly (S02E09)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zlomená srdce (S02E08)
Děsný souboj (S02E06)
Půlnoční procházka (S02E05)
další epizody (7)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Make Room for Baby (S03E01)
Zákon gangu (TV seriál)
Orca Shrugged (S05E05)
Stolen Huffy (S05E04)
Laying Pipe (S05E03)
další epizody (5)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Sára (S05E12)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
další epizody (5)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Scary Had a Little Lamb (S02E25)
PJ in the City (S02E17)
Meet the Parents (S02E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Booster (S04E02)
Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
další epizody (22)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Girl Bites Dog (S01E20)
Duncan's Got Talent (S01E16)
Charlie Goes Viral (S01E15)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a největší strach (S04E08)
další epizody (15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
Temná minulost (S02E05)
Miláček (S02E04)
další epizody (4)
Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Jsem v kapele (TV seriál)
The Fresh Beat Band (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Heaven Opposed to Hell (S08E18)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Převzetí moci (S01E04)
Lunapark (S01E03)
Semeno (S01E02)
další epizody (4)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvě těla v laborce (S01E15)
Muž na golfovém hřišti (S01E14)
Žena v zahradě (S01E13)
další epizody (5)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Felicity (TV seriál)
The Aretha Theory (S02E21)
Ben Was Here (S02E20)
Running Mates (S02E19)
další epizody (6)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Spolubydlící (S06E27)
Na mol (S06E25)
Skok důvěry (S06E23)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Neskutečný Svět (S05E24)
Na vrcholu bývá člověk sám (S05E22)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
V plamenech (S05E13)
Zášť jsou jen čtyři písmena (S05E11)
další epizody (6)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Radar na lásku (S04E12)
1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)
The Fifth Corner (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Plán (S01E25)
Překvapení (S01E24)
72 hodin (S01E23)
další epizody (10)
MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
Ostří hoši (S07E11)
Těžké rozhodování (S07E10)
další epizody (7)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Vánoce (S01E15)
Smolný den (S01E14)
Pomsta (S01E13)
další epizody (13)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

TV pořady

2003 Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky