foto

James L. Venable

  • nar. 19.5.1967 (53 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Jay and Silent Bob Reboot
2018 Supercon
2014 The Powerpuff Girls: Dance Pantsed (TV film)
2013 Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
Scary Movie 5
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
2009 I Hope They Serve Beer in Hell
Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Suprhrdina
The Powerpuff Girls Rule!!! (TV film)
Turok: Son of Stone
Zack a Miri točí porno
2007 Jako zamlada
Poslední den prázdnin (TV film)
2006 Clerks 2: Muži za pultem
Scary Movie 4
2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Venom
2004 Eurotrip
Táta na plný úvazek
2003 Scary Movie 3
2002 Powerpuff Girls
2001 Imp, Inc. (TV film)
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
1995 Cybersex Kittens
Repentance

TV seriály

2004 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Bloooo (S01E13)
Adoptcalypse Now (S01E12)
Who Let the Dogs In? (S01E11)
další epizody (13)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and the Baby (S04E13)
Young Jack in Africa (S04E12)
Tale of X9 (S04E11)
další epizody (4)
2003 Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack Versus Aku (S04E09)
Jack and the Flying Prince and Princess (S04E08)
Scotsman Saves Jack: Part 2 (S04E07)
další epizody (17)
2002 3-South (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack in Egypt (S03E05)
Jack and the Zombies (S03E04)
The Good, the Bad and the Beautiful (S03E03)
další epizody (18)
2001 Samuraj Jack (TV seriál)
Aku's Fairy Tales (S01E13)
Jack and the Gangsters (S01E12)
Jack and the Scotsman: Part 1 (S01E11)
další epizody (13)
2000 Clerks (TV seriál)
1999 Chimp Channel, The (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)

Dokumentární

2004 Yao Ming v NBA