foto

Samuel Barnett

  • nar. 25.4.1980 (37 let)
    Whitby, North Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barnett je sice z Londýna, ale vyrůstal ve Whitby v North Yorkshire. Hrát začal již velmi brzy a studoval herectví na London Academy of Music and Dramatic Art. Barnett je po otci Žid, jehož rodiče emigrovali z Polska; Samuelova matka patří k tzv. Společnosti přátel (Kvakeři). Samuel Barnett pochází z pěti dětí.

Za roli ve filmu ŠPRTI dostal v roce 2006 prestižní cenu British Independent Film Award - Nejnadějnější objev filmového plátna.

Wences

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jupiter vychází
The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)
2012 Love Tomorrow
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2009 Jasná hvězda
2006 Šprti
2005 Show začíná
2002 Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
Strange (TV film)

TV seriály

2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Endeavour (TV seriál)
Ride (S03E01)
Penny Dreadful (TV seriál)
The Blessed Dark (S03E09)
Perpetual Night (S03E08)
Ebb Tide (S03E07)
další epizody (7)
2015 Not Safe for Work (TV seriál)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
Crooked House (TV seriál)
John Adams (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Strange (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Párování (TV seriál)

Dokumentární

2007 Wilfred Owen: A Remembrance Tale (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace