foto

Jan Moravec

  • nar. 12.10.1942 (76 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Moderní byt (TV film)
1969 Hrozné děti (TV film)
Pražská romance (TV film)
1967 Muž, který stoupl v ceně
1964 Dobrodružství s nahým klukem

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)

Dokumentární

1964 Soumrak Indiánů v díle malíře Zdeňka Buriana (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Moderní byt (TV film)
1969 Hrozné děti (TV film)
Pražská romance (TV film)
1967 Muž, který stoupl v ceně
1964 Dobrodružství s nahým klukem
1963 Otevřené okno (studentský film)

Dokumentární

1964 Soumrak Indiánů v díle malíře Zdeňka Buriana (studentský film)

TV pořady

1971 Kabinet 71 (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace