foto

Tony Pritchard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aux
2015 Dokonalý šéf
Lady Chatterley's Lover (TV film)
2013 Red 2
2003 Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
2000 Quills - Perem markýze de Sade
1998 Cash In Hand

TV seriály

2020 Two Weeks to Live (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Do You See the Blue? (S01E10)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
The Rebel (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Secret State (TV seriál)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
2007 City Lights (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2004 Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2001 Pod povrchem (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Správný ženský (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
Dream Team (TV seriál)
1996 Nikdykde (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky