foto

Ján Slezák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Cinka Panna

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Pandorina skrinka (S02E06)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2018 Od Lady Carneval k Draculovi (koncert)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky