foto

Pavel Cajzl

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2009 3 sezóny v pekle
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2002 Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
Sen
1996 Bumerang
1985 Malý vodní had (TV film)
Mravenci nesou smrt
1984 Až do konce
S čerty nejsou žerty

TV seriály

2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace