foto

Lino Facioli

  • nar. 29.7.2000 (19 let)
    Ribeirão Preto, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Isha
2014 Kluk ze zrcadla
2012 Rozbitý svět
2011 Last Ten, The
2010 Awfully Deep
Dostaň ho tam

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Kniha cizince (S06E04)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
V očekávání válek (S05E01)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Drozd (S04E07)
První svého jména (S04E05)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zlatá koruna (S01E06)
Vlk a lev (S01E05)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace