foto

Stacey Travis

  • nar. 29.8.1964 (52 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Dust Devil (1992)

    - Původně chtěl režisér Richard Stanley obsadit do role Wendy herečku Kerry Fox, ale producenti nebyli s jeho rozhodnutím spokojeni. Stejná situace se opakovala s jeho druhým návrhem, Stacey Travis. Nakonec se naposlední chvíli dohodli na kompromisu, tedy Chelsea Field. (Cheeker)

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Talent for Trouble
30 Years of Dark Seduction
2013 Deep Dark Canyon
Random Encounters
2012 Vánoční příběh 2
2011 Satin
Son of Morning
2010 Panna nebo orel
2008 Velký Buck Howard
2006 Hollis & Rae (TV film)
House Divided, A (TV film)
Umění musí bolet
2005 Finty Dicka a Jane
Venom
2004 Perfektní servis
Sleep Easy, Hutch Rimes
2003 Nesnesitelná krutost
Two Days
2002 Paranormal Girl (TV film)
2001 Banditi
Před svatbou ne!
Přízračný svět
2000 Traffic - nadvláda gangů
V zajetí hlubin
Z jaké jsi planety?
1999 Múza
Mystery Men
1997 Jediné vzrušení
Ruce od krve
1995 Podezřelý vynález (TV film)
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Schůzka o půlnoci
1993 Dracula Rising
Mistr neznámého boje
1991 Super
1990 Zbraň
1988 Doctor Hackenstein
Phantasm II
Pozemšťanky jsou lehce k mání
Vražedné sny

TV seriály

2013 Kroll Show (TV seriál)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Analýza děvkovského reflexu (S05E01)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Just Say Julie (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace