foto

Gustavo Bermúdez

  • nar. 21.7.1964 (56 let)
    Rosario, Santa Fe, Argentina

Biografie

Gustavo Bermúdez  celým jménem Gustavo Ariel Bermúdez Ricciardi  je argentinský herec, který se narodil 21. července 1964 v Rosario Santa Fe v Argentině. Jako malý kluk sledoval americké seriály a tak se rozhodl že se stane hercem, po skončení školy se přestěhoval do Buenos Aires a začal pracovat jako herec.

Jeho první role byla v seriálu Pelito (1982)  pak nasledovaly další role a to v Rossé (1985), El Hombre Que Amo (1986), Grecia (1987), No Va Más ( La Vida Nos Separa)  (1988), Así Son Los Míos  (1989), Quiero  Gritar Que Te Amo  (1990), Amándote II  (1990), Atreverse (1990), El Árbol Azul  (1991), je především znám s telenovel Celeste (1991), kde si zahrál hlavní rolí s Andreou Del Boca, a kterou napsal Enrique Torres, poté přišla telenovela Antonella  (1991), kde jsi opět zahrál hlavni roli s Andreou Del Boca. Tato telenovela běžela i na českých i slovenských obrazovkách. Poté přišlo pokračovaní telenovely Celeste (1991) s názvem Celeste Siempre Celeste (1993), kde jsi zopakoval svou roli s Andreou Del Boca, pokračovaní opět  napsal Enrique Toress. Poté přišla telenovela Nano (1994), pak přišly další telenovely, jako jsou Volver a Empezar  (1994), Sheik (1995), Alén ,Luz De Luna (1996), Laberinto (1997), Alas, Poder Y Pasion (1998), pak nasledovala telenovela  Mil Millones (Dědictví Lasky) (2002), která běžela na českých obrazovkách, pak hrál v  telenovelách Viva El Espaňol  (2004), El Patron De La Vereda  (2005), poté účinkoval v Sos Mi Vida (Jsi Můj Život)  (2006), kde hlavní roli hráli Facundo Arana a Natalia Oreiro . Poté hrál v seriálu Somos  Familia (2014).

Gustavo Bermúdez je ženatý, má dvě děti a žije spokojeným životem.

Beze "Cvalek" Jména

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Jsi můj život (TV seriál)
2002 Dědictví lásky (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)
1997 Laberinto (TV seriál)
1996 Alén, luz de luna (TV seriál)
1995 Sheik (TV seriál)
1994 Volver a empezar (TV seriál)
1993 Celeste, siempre Celeste (TV seriál)
1991 Antonella (TV seriál)
Celeste (TV seriál)
1990 Amándote II (TV seriál)
Atreverse (TV seriál)
1988 No va más (la vida nos separa) (TV seriál)
1987 Grecia (TV seriál)
1986 Hombre que amo, El (TV seriál)
1985 Rossé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky