foto

Ian Sears

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
1988 Most Dangerous Man in the World, The
Out of the Shadows (TV film)
Úkryt Anne Frankové (TV film)
1987 Empire State
1985 Král David
1983 Jentl
1981 K-9 and Company: A Girl's Best Friend (TV film)
1979 Electric Eskimo

TV seriály

1990 Nightingales (TV seriál)
1988 This Is David Lander (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Hot Metal (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Johnny Jarvis (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace