foto

Noriko Nakagoši

  • nar. 31.12.1979 (39 let)
    Saga, prefektura Saga, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sekigahara
2016 Hissatsu Shigotonin 2016 (TV film)
Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
2015 Hissatsu Shigotonin 2015
Kono Mystery ga Sugoi! (TV film)
2014 Gekijô-ban: Zero
Hissatsu Shigotonin 2014 (TV film)
Sukuitai!
2013 Madam Marmalade no ijô na nazo: Shutsudai hen
Madame Marmalade no Ijo na Nazo: Kaito Hen
Otona džoši no Anime time 2 (TV film)
Yoso no Uta ~ Watashi no Uta (TV film)
2012 Aku no Kyoten Josho (TV film)
Aku no kjóten
2011 Furusato ~Musume no Tabidachi~ (TV film)
Kakashi (TV film)
Kaze o acumete (TV film)
Shoshu (TV film)
2009 Doroppu
2008 Orochi
Šakariki
2007 1303 góšicu
Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Júnagi no mači, sakura no kuni
Sugata Sanshiro
Zemřít pro Japonsko
2006 Aru Ai no Uta (TV film)
Kowai onna
Strawberry Shortcakes
Woman's Island (TV film)
2005 Jokkakan no kiseki
2004 Koibumi-biyori

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Utenai Keikan (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
Kari Kare (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
2013 Daburuton~2nin no Yumi (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
2008 4 Shimai Tantei Dan (TV seriál)
Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Kageró no cudži (TV seriál)
2006 Eru Poporačči ga juku!! (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
2004 Byeolui Sori (TV seriál)
Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Kokoro (TV seriál)
2002 Trick 2 (TV seriál)
初体験 (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
2000 Straight News (TV seriál)
1999 Tengoku no kiss (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace