foto

René Lavan

  • nar. 5.11.1968 (50 let)
    Artemisa, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Che Guevara
In Plain View
2004 Hříšný tanec 2
Vánoce naruby
2003 Nominado, El
2002 Červený medvěd
2001 Suitor, The (TV film)
1996 Azúcar amarga
1994 Mýtná stanice
1993 Vydírání v Miami

TV seriály

2014 Čarodějka každým coulem (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
Magic Number (S02E04)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Rodinné stříbro (S01E21)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hurikán Anthony (S02E06)
1999 Zamilovaná (TV seriál)
1995 Morelia (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky