foto

Laura Flores

  • nar. 23.8.1963 (56 let)
    Reynosa, Tamaulipas, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Comando marino
1986 Bestia nocturna
1984 Siempre en domingo
1983 Preparatoria

TV seriály

2017 Fanynka (TV seriál)
2015 ¿Quién es quién? (TV seriál)
2014 Reina de Corazones (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
2008 En nombre del amor (TV seriál)
Las tontas no van al cielo (TV seriál)
2007 Al diablo con los guapos (TV seriál)
Destilando amor (TV seriál)
2006 Mundo de fieras (TV seriál)
2004 Piel de otoño (TV seriál)
Secretos (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vždy tě budu milovat (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1997 Alma no tiene color, El (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Años felices, Los (TV seriál)
Tú eres mi destino (TV seriál)
1982 En busca del paraiso (TV seriál)
1981 Derecho de nacer, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky