foto

Paweł Szajda

  • nar. 13.1.1982 (37 let)
    Farmington, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Haunting of Sharon Tate
2016 Imperium
Zrádce mezi námi
2012 3 Days of Normal
2011 Wygrany
2009 Puškvorec
2005 Venom
2003 Pod toskánským sluncem

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
Black Bear (E02)
Pilot (E01)
2018 Dynasty (TV seriál)
Ship of Vipers (S02E02)
Twenty-Three Skidoo (S02E01)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Vlastní zájmy (S04E10)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Family Ties (S01E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2003 Hope & Faith (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace