foto

Alejandra Barros

  • nar. 11.8.1971 (48 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Memorias de mis Putas Tristes
Viento en contra
2010 Matinée
No eres tú, soy yo
Seres: Genesis
2009 Amar
2007 Cesta babičky Nonny
Mejor es que Gabriela no se muera
Prachy v trapu
2004 Nedokonalé zabití

TV seriály

2016 Mujeres de negro (TV seriál)
2015 A que no me dejas (TV seriál)
2010 Para volver a amar (TV seriál)
2008 Alma de hierro (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
Sexo y otros secretos (TV seriál)
Trece miedos (TV seriál)
Yo amo a Juan Querendón (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
La Madrastra (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2001 Atrévete a olvidarme (TV seriál)
Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1996 Confidente de secundaria (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky