foto

Francisco Gattorno

  • nar. 12.10.1964 (54 let)
    Santa Clara, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Otra Penélope
2017 Sacramento River
¿Cómo matar a un esposo muerto?
2012 Unknowns
2010 Bez ní
2009 Šance
2005 Migra, La
2004 Lloronas, Las
2000 Entre la tarde y la noche
Než se setmí
1993 Jahody a čokoláda
1989 Papeles secundarios
1988 Léto slečny Forbesové (TV film)

TV seriály

2017 El bienamado (TV seriál)
2016 Mujeres de negro (TV seriál)
2014 Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2009 Mi pecado (TV seriál)
2006 La Viuda de Blanco (TV seriál)
Tierra de pasiones (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
Escándalo del mediodía, El (TV seriál)
2001 Amantes del desierto (TV seriál)
Cómplices al rescate (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
1992 Ve službách snů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace