foto

Manuel Saval

  • nar. 22.6.1956
    Hermosillo, Sonora, Mexiko
  • zem. 23.6.2009 (53 let)
    Mexico D.F., Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 El esperado amor desesperado

TV seriály

2005 Sueños y caramelos (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 El diario de Daniela (TV seriál)
Rosalinda (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
1992 Mágica juventud (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1985 Juana Iris (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Años felices, Los (TV seriál)
Guadalupe (TV seriál)
Principessa (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1980 Espejismo (TV seriál)