foto

Gianna Michaels

  • nar. 6.6.1983 (35 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gianna Michaels, také přezdívaná Becky, je americká pornoherečka. Natočila pár filmů pod přezdívkou Gianna Rossi. Ale jako první pracovala v Seattlu, v restauraci Dick's, kde se prodávaly hamburgery. V roce 2001 se přestěhovala do Kalifornie, kde pracovala jako recepční. Zanedlouho byla přizvána na focení jako modelka. Ovšem pózování neměla moc ráda, tak chtěla práci ukončit. Modeling jí však přivedl k focení nahoty a následně k pornu.

V součastnosti její filmografie přesahuje 270 filmů za které získala mnoho ocenění jako např. nejlepší scéna skupinového sexu, nejoriginálnější sexuální sekvence, nejlepší scéna orálního sexu, Nejlepší párová sexuální scéna atd.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Elegant Angels Finest
2013 Criminal
2012 Pounding the Pledges
2011 Cover Girls
2010 Breast Worship 3: Supernaturals
My Plaything - Gianna
Office: A XXX Parody Episode 2 - The Best Week Ever, The
Piraňa 3D
2009 2 Chicks Same Time 5
Ass Titans 3
Big Wet Asses! 15
Boob Bangers 6
Bounce 2
Breast Worship 2
Busty Cops on Patrol
Busty Housewives 2
Hot Bush
Jack's Big Tit Show 9
Load Sharing 2
Office: A XXX Parody, The
Raylene's Dirty Work
Real Big Tits 3
Rocco's Big Fucking Tits - a.z.
Sexual Blacktivity
2008 Alexis Texas Is Buttwoman
Big Tits at School
Bust Out
Busty Housewives
Curve Appeal
Curvy Girls 2
Fuck My Tits 4
Jack's Giant Juggs
Kick Ass Chicks 54: Ginormous Juggs
Meet The Twins 13
P.O.V. Handjobs
POV Jugg Fuckers
Real Female Orgasms 8 - a.z.
Sin & Bare It
Spunk'd 8
Swimsuit Calender Girls
2007 40 Inch Plus 2
Belladonna: No Warning 3
Big Tits Round Asses 4
Big Wet Tits 4
Big Wet Tits 5
Busty Loads
Dark Meat 2
Dirty Little Stories 2
Fantastická jízda
Feeding Frenzy 9
I Got 5 on It 2
Jack's POV 9
Myplace 3: A Space for Whores
On Location Big Boob Paradise
Pornstars Like It Big
Rub My Muff 12
Shane's World 40: Scavenger Hunt 4 - Seattle
Share My Cock! 5
Thanks for the Mammories 1
2006 Belladonna: Fetish Fanatic 3
Butter Bags 2
Fashionistas Safado: The Challenge
Freshly Squeezed 2
Huge Boobs Galore Vol. 2
Juggernauts 4
POV Fantasy 5
The Taunting
Tits: Young, Ripe & Real!
2005 Boob Bangers 2
Boobaholics Anonymous
Hellcats 9
Natural Knockers
Pussyman's Big Tit Paradise 4
Super Naturals 3
Young Ripe Mellons 7
2004 Digital Daydreams

TV seriály

2008 Hot Bush (TV seriál)
2007 Big Tits at School (TV seriál)
2006 Big Tits at Work (TV seriál)
Extreme Naturals (TV seriál)
2004 Baby Got Boobs (TV seriál)
Doctor Adventures (TV seriál)
2003 Porn Fidelity (TV seriál)
2001 Big Naturals (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Adult Entertainment Expo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace