foto

Miguel de León

  • nar. 22.2.1962 (57 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cumbres Borrascosas

TV seriály

2007 Ospalé městečko (TV seriál)
2004 Vůně ženy (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Mariana, královna noci (TV seriál)
2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Nunca te olvidaré (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1996 Como tú, ninguna (TV seriál)
Pokušení jménem Sol (TV seriál)
1994 María Celeste (TV seriál)
1993 Amor de papel (TV seriál)
Kassandra (TV seriál)
1990 Caribe (TV seriál)
1988 Abigail (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky