foto

Marcel Pázman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Krkavčie matky?
2011 0800 800 818 (TV film)
2009 České milování (TV seriál)
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2010 Zákulisie slovenčiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace