foto

Juan A. Baptista

  • nar. 9.9.1976 (42 let)
    Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 La cara oculta

TV seriály

2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Tiempo final (TV seriál)
2003 Plameny vášně (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Divoká kočka (TV seriál)
2001 Jako ve filmu (TV seriál)
2000 Kouzelná moc lásky (TV seriál)
1999 Zamilovaná (TV seriál)
1997 A todo corazon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace